Seniorenbioscoop! 24 mei 2024

2024 05 24 SeniorenbioscoopSeniorenvereniging Kepèl organiseert samen met het Vrouwengilde Peel en Maas maandelijks een seniorenbioscoop.

De derde voorstelling is vrijdag 24 mei om 14.00 uur in DOK6 Cinema in Panningen. Vooraf is er ontvangst met koffie/thee.

De film kent een pauze. Ook na afloop is er gelegenheid voor gezellig samenzijn. De consumpties tijdens de pauze en na afloop zijn voor eigen rekening.

Reservering van de plaatsen dient rechtstreeks bij DOK6 Cinema te gebeuren op de gebruikelijke manier (digitaal, telefonisch via 077-31010164 of aan de kassa). De kosten van een voorstelling inclusief welkomstconsumptie bedragen € 9,80.

Informatie over de film: The Great Escaper.

In de zomer van 2014 haalt Bernard Jordan (Michael Caine) wereldwijd het nieuws met zijn ‘grote ontsnapping’ uit het verzorgingshuis waar hij woont. Zijn grote wens is om zich nog eenmaal bij zijn collega-oorlogsveteranen te voegen op het strand van Normandië ter herdenking van hun gevallen kameraden.

The Great Escaper vertelt niet alleen het inspirerende verhaal van een man die probeert in het reine te komen met zijn blijvende oorlogstrauma. Bernie’s avontuur, dat slechts 48 uur besloeg, viert ook de blijvende liefde in zijn 60-jarige huwelijk met Rene (Glenda Jackson) die haar echtgenoot op fantastische wijze steunt in zijn avontuur.

Tot ziens op 24 mei!